•  Över 50 000 nöjda kunder!
  •  Snabba leveranser!
  • Nöjd kund garanti!

Rullator

Att köpa rullator

En rullator har potential att göra stor en skillnad i ditt liv! Med en rollator kan du alltså ta dig runt på ett betydligt bättre sätt än förut, vilket är av ett extremt stort värde för alla som vanligtvis har svårt att ta sig runt hemma, eller kanske på promenaden.

Den rollator vi säljer

Den rollator vi säljer är såväl lätt som stabil, men även snygg och praktisk. Vår rollator är tillverkad i aluminium, vilket medför att det är en lätt rullator som är både hållbar och smidig.

Övrig information om rollatorn

  • Rollatorn är CE-märkt.
  • En väska, en kopphållare och ett ryggstöd inkluderas.
  • Rollatorn är ihopfällbar och även lätt med en vikt på 7,6 kg.

Värt att notera är också att vi bjuder på frakten till utlämningsställe när du beställer en rollator hos oss.

Svar på vanligt ställda frågor

När är det en bra idé att skaffa en rollator?

När du till exempel har svårt att gå utan hjälp eller kanske är lite yr ibland, då är en rollator en god idé. Tumregeln säger; om du har svårt att röra dig obehindrat eller om du snabbt blir trött och ofta måste vila på promenaden, välj då att skaffa en rollator för att öka din livskvalitet.

Varför är det en bra idé att skaffa en rollator?

Om du skaffar en rollator får du betydligt mer frihet än förut. Vanliga hinder såsom trottoarer samt branta backar blir också mer lättöverkomliga. Andra bra saker med att skaffa rollator är att din självkänsla ökar, fallrisken minskar, din kropp stärks och du kan träffa vänner på ett enklare sätt.

Varför ska du köpa vår rollator?

Du ska köpa vår rollator då det är en rollator som är lika bra som bäst i test-rollatorerna, trots att den är betydligt billigare än många av konkurrenternas alternativ. Vår rollator är dessutom CE-märkt, enkel att vika ihop och hjulen är såväl stora som lätta. Vi lämnar även en garanti på 2 år.

Räknas den rollator ni säljer som en billig rollator?

Ja, den rollator vi säljer ska räknas som en billig rollator. Dels då du får en rollator av god kvalitet för förhållandevis lite pengar, och dels då många tillbehör inkluderas utan att du behöver betala för det. Exempel på tillbehör som inkluderas är väska, käpphållare och ryggstöd.

Är det någon skillnad på en rollator för inomhus- kontra utomhusbruk?

Ja, de rollatorer du kan ha inomhus är i regel lättare och smalare än rollatorer för utomhusbruk. De rollatorer du kan ha utomhus är i sin tur oftast mer kraftfulla och robusta då de måste tåla hård terräng, väder och vind.

Heter det rollator eller rullator?

Det kan heta såväl rullator som rollator, så ingen stavning är fel. Det har Svenska Akademien förtydligat i sin ordbok. Värt att notera är att en del föredrar stavningen rullator då detta hjälpmedel faktiskt rullar. Men som sagt, du väljer själv hur du vill stava ordet och ingen stavning är fel.

Är det en bra idé att köpa en begagnad rollator?

Det är i regel inte någon bra idé att köpa en begagnad rollator då du inte vet vad rollatorn är i för skick. Du vet med andra ord inte hur bra den fungerar, vilket är problematiskt. Att köpa begagnade rollatorer är alltså lite mer riskfyllt jämfört med att köpa en ny rollator som du vet fungerar optimalt.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen