•  Över 50 000 nöjda kunder!
  •  Snabba leveranser!
  • Nöjd kund garanti!

Stödstrumpor utan fot

Stödstrumpor utan fot

Stödstrumpor utan fot, som också kallas för vadstöd eller vadsleeves har samma egenskaper som vanliga stödstrumpor eller kompressionsstrumpor. Den enda skillnaden att de inte har någon fot!

Stödstrumpor utan fot hjälper de vener du har i dina i ben att pumpa tillbaka blodet till hjärtat på ett mer effektivt sätt. Det medför att bland annat åderbråck, ödem och trötthet i benen kan motverkas på ett såväl enkelt som billigt sätt.

Den stödstrumpa utan fot som vi säljer

Den stödstrumpa utan fot som vi säljer är slitstark samt smidig, och passar till såväl hård träning som till innesittande vid tv-apparaten eller med en tidning i handen.

Hos vår stödstrumpa utan fot är kompressionstrycket som högst vid ankeln, och avtar sedan hela vägen upp till strax under knät. Kompressionstrycket ligger i sin tur på mellan 20 och 30 mmHg. Det medför att de klassas som medicinska stödstrumpor, det vill säga stödstrumpor är starka och som verkligen gör nytta.

Köp fler - spara mer!

  • 1 par kostar 169 kr.
  • 2 par kostar 149 kr/st 
  • 3 par kostar 119 kr/st 

Svar på vanligt ställda frågor

Varför ska du köpa stödstrumpor utan fot?

Du ska köpa stödstrumpor utan fot för att du får samtliga fördelar du får av en vanlig stödstrumpa samtidigt som du kan gå barfota. Du behöver alltså inte riskera varken din hälsa eller ditt välmående, för en stödstrumpa utan fot är precis lika bra som en vanlig stödstrumpa.

Heter det vadstöd, vadsleeves eller stödstrumpa utan fot?

Samtliga av de namn som nämns ovan betyder exakt samma sak, alltså en stödstrumpa som inte har något stöd kring foten.

Finns det stödstrumpor utan fot för dam och herr?

Det finns inte någonting som heter stödstrumpor utan fot för herr eller stödstrumpor utan fot för dam. Du beställer nämligen bara de stödstrumpor som vi säljer i en passande storlek. Det spelar alltså inte någon roll om du är man eller kvinna, då du får stödstrumpor som passar i vilket fall.

Säljer ni långa stödstrumpor utan fot?

Ja, de stödstrumpor vi säljer är tillräckligt långa för att de ska vara riktigt bekväma. Vi säljer alltså långa stödstrumpor utan fot av bra kvalitet.

Kan jag ha stödstrumpor utan fot som gravid?

Ja, det är en bra idé att skaffa stödstrumpor utan fot som gravid. Främst då graviditet kan leda till svullna ben och fötter, vilket i sin tur ett par bekväma stödstrumpor förebygger och avhjälper. Du ska samtidigt tänka på att inte sova med stödstrumporna på som gravid, oavsett om de är med eller utan fot.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen