2019-04-10 00:00
Robert Sundkvist

Stödstrumpor för skeptiker!

På förmiddagen idag stod jag och packade stödstrumpor när telefonen ringde. Jag svarade och personen i luren sa, ”Hej, jag heter Krister och min fru har köpt stödstrumpor från ditt företag som hon är väldigt nöjd med. För några dagar sedan var jag ute och sprang och då dök min ”gubbvad” upp igen. Min fru föreslog då att jag skulle låna ett par av hennes stödstrumpor, vilket jag var skeptiskt till. Men de funkade ju faktiskt. Frugans stödstrumpor är dock i minsta laget så jag skulle vilja beställa tre par i min egen storlek”, sa mannen.

Och sedan fortsatte han, ”Men det är en sak som jag inte riktigt fattar. Hur kan ett par vanliga strumpor hjälpa mig när jag har ont i vaderna?”

Jag förklarade för honom att stödstrumpor, som också kallas för kompressionsstrumpor inte är vanliga strumpor. Stödstrumpor motverkar belastningar på ben och fötter. När du använder stödstrumpor så ökar blodcirkulationen i dina ben och fötter och på detta vis stimuleras blodets återflöde till hjärtat, vilket innebär att blodet flyter lättare genom kroppen. Och det är bra.

Du kan även använda stödstrumpor för att förebygga svullna fötter och blodproppar när du till exempel åker på långflygningar, går mycket i jobbet eller har ett stillasittande jobb. Våra stödstrumpor är även mycket populära hos personer som löptränar mycket.

Våra stödstrumpor i bomull är klass 1, 10-21 mmHg vilket är bra om du har lättare problem som åderbråck eller svullna ben.

Klicka här för att ta en titt på våra sköna, snygga och högkvalitativa stödstrumpor!

Ha en fortsatt fin dag!

Mvh

Robert Sundkvist
VD