Aktuella kampanjvaror

Kompressionsstrumpor - perfekt för dig med onda benhinnor

Framtidens strumpor är här!   

NU TILL ETT FANTASTISKT REA-PRIS!

Och det fina är att alla kan använda dem - elitidrottare, vanliga idrottsutövare, barn, vuxna och äldre. De gör nytta när du går, när du sitter, när du springer, när du reser. Ja, de gör till och med nytta om du sover med dem! De lindrar även åderbråck och ödem, för de håller ner svullnader med sitt speciella tryck. Kompressionsplagg är helt rätt i tiden, så häng med i utvecklingen du också! Om du inte har upptäckt stödstrumpor eller kompressionsstrumpor ännu, har du en skön överraskning som väntar på dig.

 Man kan dela upp nyttan i 3 steg:

1. Uppvärmning - Kompressionstrycket hjälper direkt venklaffarna i benen med blodcirkulationen och bidrar därmed till att värma upp musklerna fortare.

2. Under aktivitet - De dämpar muskelvibrationer och minskar därmed tröttheten i musklerna under pågående aktivitet.

3. Återhämtning - När du är klar med din aktivitet, så kommer de verkligen till sin nytta. De pumpar effektivt bort mjölksyra och motverkar träningsvärk! Musklerna hämtar sig fortare vilket medför att du fortare kan utöva din aktivitet igen.

Dessa tre steg, som de hjälper dig med, gör att du som aktiv kan på ett effektivare sätt utöva din favoritidrott, ditt jobb, eller din vandring mot ett friskare och hälsosammare liv!

Gör som tusentals andra aktiva ? dra nytta av det fantastiska med kompressionsstrumpor!

TOTAL UTFÖRSÄLJNING PÅGÅR JUST NU! PASSA PÅ!