Hem » Stödstrumpor eller kompressionsstrumpor

Stödstrumpor eller kompressionsstrumpor

Om du inte har upplevt känslan med att använda stödstrumpor när du reser, går, står, tränar eller arbetar så har du verkligen missat något! Stödstrumpan har ju den fina funktionen att den hjälper venerna i benet att pumpa blodet tillbaka till hjärtat vilket resulterar i mindre svullna ben, lindring av åderbråck, mer energi i benen och ett allmänt bättre välmående! Kvaliteten är hög, och kompressionstrycket är ca 18-21, alltså klass 1. De innehåller 61% bomull, vilket gör att de är de sköna att ha på sig en hel dag. 

RANDIGA STÖDSTRUMPOR

En vanlig fördom som många har mot stödstrumpor är att de är så förfärligt fula och tråkiga, men inget kunde vara mer fel! Vi har både enfärgade och randiga stödstrumpor, vilket gör att alla kan hitta sin favoritfärg bland vårat utbud. Bland våra kunder återfinns fotvårdsterapeuter, sjuk- och undersköterskor och annan vårdpersonal, skobutiker och såklart alla våra tusentals privatkunder som har kommit på hur bra det är med stödstrumpor.

Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder dessa kvalitetsstrumpor till marknadadens absolut bästa pris, och dessutom erbjuder vi 30 dagars öppet köp och fria returer - allt för att du som kund ska känna dig trygg! 

Vi tror också på personlig service och finns därför vid din sida på kontorstid på telefon nr 0247-23532 om du undrar, eller vill ha hjälp med något!