Hem » Stödstrumpor

Stödstrumpor

Stödstrumpor som hjälper dig varje dag!

Dess främsta egenskap är att, genom att hjälpa venerna i benen att pumpa blodet tillbaka till hjärtat, lindrar och motverkar åderbråck, ödem och värk.
Stödstrumpor eller kompressionsstrumpor som de också kallas, finns i fyra olika kompressionsklasser: Klass 1 (15-21 mmHg) är den lägsta klassen, som ger ett “lätt och lagomt” bra stöd som täcker de allra flesta behoven, inklusive lättare åderbråck och ödem. Även perfekt till långa resor. Klass 2 (20-30 mmHg) har ett hårdare tryck och används tex vid långvarig behandling av trombos, efter operation av åderbråck mm. Klass 3 (35-45 mmHg) och även klass 4 (50 och uppåt mmHg) används mest vid lymfödem.

Våra stödstrumpor och vår affärsidé

Vi strävar efter att kunna erbjuda den bästa stödstrumpan till det bästa priset! Vårt kvalitetstänk går ut på att skona miljön så mycket som möjligt vid framställningen, vilket vi har två olika miljöcertifikat som stödjer (Oeko och gots), kapa bort alla mellanhänder så att priset blir så lågt som möjligt på stödstrumporna, så därför handlar vi direkt av fabriken som ligger inom EU:s handelsavtalsgräns. Vid försäljning vill vi även att kunden ska känna sig trygg att handla av oss, så därför har vi full returrätt, fria returer och öppet köp i 30 dagar på varenda stödstrumpa! Men inte nog med det. Vi vill bli det bästa företaget på att ge kvalitativ kundservice, därför prioriterar vi att finnas tillgängliga på telefon vardagar på dagtid, för att många uppskattar att få tala med en människa när de undrar något.

Vårt sortiment av stödstrumpor

Alla människor är olika, alla människor har olika smak. Därför tycker vi det är viktigt att ha ett brett och intressant utbud. Vi lyssnar gärna på önskemål om det är något ni tycker att vi borde ändra eller ta in i sortimentet. Våra mest sålda stödstrumpor, stödstrumpan i bomull, även kallad RS Strumpan finns i 11 olika färger och i storlekar som passar de flesta. De är gjorda av 61% bomull, 32% polyamid och 7% elastan.

Läs mer
  • Stödstrumpor – prova gratis i 15 dagar! Nöjd kund garanti! RS-strumpan är prisvärd och håller hög kvalitet...
    från 70,00 SEK
  • Här är stödstrumpan för dig som tycker det är krångligt och svårt att ta på och av en vanlig stödstrumpa. ...
    från 70,00 SEK
  • Sköna och eleganta nylonstödstrumpor som samtidigt gör nytta! Extra hållbara (140 den) och rymliga i tårna...
    från 90,00 SEK

Kompressionsstrumpor - perfekt för dig med onda benhinnor

Framtidens strumpor är här!   

NU TILL ETT FANTASTISKT REA-PRIS!

Och det fina är att alla kan använda dem - elitidrottare, vanliga idrottsutövare, barn, vuxna och äldre. De gör nytta när du går, när du sitter, när du springer, när du reser. Ja, de gör till och med nytta om du sover med dem! De lindrar även åderbråck och ödem, för de håller ner svullnader med sitt speciella tryck. Kompressionsplagg är helt rätt i tiden, så häng med i utvecklingen du också! Om du inte har upptäckt stödstrumpor eller kompressionsstrumpor ännu, har du en skön överraskning som väntar på dig.

 Man kan dela upp nyttan i 3 steg:

1. Uppvärmning - Kompressionstrycket hjälper direkt venklaffarna i benen med blodcirkulationen och bidrar därmed till att värma upp musklerna fortare.

2. Under aktivitet - De dämpar muskelvibrationer och minskar därmed tröttheten i musklerna under pågående aktivitet.

3. Återhämtning - När du är klar med din aktivitet, så kommer de verkligen till sin nytta. De pumpar effektivt bort mjölksyra och motverkar träningsvärk! Musklerna hämtar sig fortare vilket medför att du fortare kan utöva din aktivitet igen.

Dessa tre steg, som de hjälper dig med, gör att du som aktiv kan på ett effektivare sätt utöva din favoritidrott, ditt jobb, eller din vandring mot ett friskare och hälsosammare liv!

Gör som tusentals andra aktiva ? dra nytta av det fantastiska med kompressionsstrumpor!

TOTAL UTFÖRSÄLJNING PÅGÅR JUST NU! PASSA PÅ!