Hem » Stödstrumpor

Stödstrumpor

Om du inte har upplevt känslan med att använda stödstrumpor när du reser, går, står, tränar eller arbetar så har du verkligen missat något! Stödstrumpan har ju den fina funktionen att den hjälper venerna i benet att pumpa blodet tillbaka till hjärtat vilket resulterar i mindre svullna ben, lindring av åderbråck, mer energi i benen och ett allmänt bättre välmående! Kvaliteten är hög, och kompressionstrycket är ca 18-21, alltså klass 1. De innehåller 61% bomull, vilket gör att de är de sköna att ha på sig en hel dag. 

RANDIGA STÖDSTRUMPOR

En vanlig fördom som många har mot stödstrumpor är att de är så förfärligt fula och tråkiga, men inget kunde vara mer fel! Vi har både enfärgade och randiga stödstrumpor, vilket gör att alla kan hitta sin favoritfärg bland vårat utbud. Bland våra kunder återfinns fotvårdsterapeuter, sjuk- och undersköterskor och annan vårdpersonal, skobutiker och såklart alla våra tusentals privatkunder som har kommit på hur bra det är med stödstrumpor.

Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder dessa kvalitetsstrumpor till marknadadens absolut bästa pris, och dessutom erbjuder vi 30 dagars öppet köp och fria returer - allt för att du som kund ska känna dig trygg! 

Vi tror också på personlig service och finns därför vid din sida på kontorstid på telefon nr 0247-23532 om du undrar, eller vill ha hjälp med något!

Kompressionsstrumpor - perfekt för dig med onda benhinnor

Framtidens strumpor är här!   

NU TILL ETT FANTASTISKT REA-PRIS!

Och det fina är att alla kan använda dem - elitidrottare, vanliga idrottsutövare, barn, vuxna och äldre. De gör nytta när du går, när du sitter, när du springer, när du reser. Ja, de gör till och med nytta om du sover med dem! De lindrar även åderbråck och ödem, för de håller ner svullnader med sitt speciella tryck. Kompressionsplagg är helt rätt i tiden, så häng med i utvecklingen du också! Om du inte har upptäckt stödstrumpor eller kompressionsstrumpor ännu, har du en skön överraskning som väntar på dig.

 Man kan dela upp nyttan i 3 steg:

1. Uppvärmning - Kompressionstrycket hjälper direkt venklaffarna i benen med blodcirkulationen och bidrar därmed till att värma upp musklerna fortare.

2. Under aktivitet - De dämpar muskelvibrationer och minskar därmed tröttheten i musklerna under pågående aktivitet.

3. Återhämtning - När du är klar med din aktivitet, så kommer de verkligen till sin nytta. De pumpar effektivt bort mjölksyra och motverkar träningsvärk! Musklerna hämtar sig fortare vilket medför att du fortare kan utöva din aktivitet igen.

Dessa tre steg, som de hjälper dig med, gör att du som aktiv kan på ett effektivare sätt utöva din favoritidrott, ditt jobb, eller din vandring mot ett friskare och hälsosammare liv!

Gör som tusentals andra aktiva ? dra nytta av det fantastiska med kompressionsstrumpor!

TOTAL UTFÖRSÄLJNING PÅGÅR JUST NU! PASSA PÅ!